Header marlst regio

Header phone

Corona

Coronavirus en scouting:
Vragen en antwoorden over Scouting en het coronavirus (COVID-19) vind je hier:

Meer informatie

NB 0516 ironmanOp 31 juli 2016 vindt de tweede editie van de IRONMAN Maastricht-Limburg plaats. Dit evenement zorgt voor veel bezoekers en sporters die naar Maastricht en omgeving komen. Het IRONMAN Maastricht team is inmiddels op volle sterkte bezig om dit sportief evenement van wereldniveau tot in de puntjes te verzorgen.

Om ook dit jaar weer een succesvolle IRONMAN Maastricht te kunnen organiseren, zoekt de organisatie vrijwilligers die willen helpen bij de IRONMAN. Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover.

Op 31 juli 2016 vindt de tweede editie van de IRONMAN Maastricht-Limburg plaats. Dit evenement zorgt voor veel bezoekers en sporters die naar Maastricht en omgeving komen. Het IRONMAN Maastricht team is inmiddels op volle sterkte bezig om dit sportief evenement van wereldniveau tot in de puntjes te verzorgen.

Om ook dit jaar weer een succesvolle IRONMAN Maastricht te kunnen organiseren, zoekt de organisatie vrijwilligers die willen helpen bij de IRONMAN. Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover. Afgelopen jaar waren 1.100 vrijwilligers actief, voor de editie van dit jaar zoekt de organisatie nog meer vrijwilligers. Alle vrijwilligers ontvangen een vergoeding, een originele IRONMAN rugtas, cap, T-shirt, lunchpakket en een after-party met spijs en drank!

De vergoedingen zijn alsvolgt opgebouwd:

  • Voor een vereniging met 10 vrijwilligers voor een dagdeel € 150;
  •  Voor een vereniging met 20 vrijwilligers voor een dagdeel € 300;
  • Voor een vereniging met 30 vrijwilligers voor een dagdeel € 450.

En opvolgend kan er zo vermenigvuldigd worden, per individuele vrijwilliger van een vereniging wordt € 15 vergoed per dagdeel.

Registreren? Als je graag vrijwilliger wilt worden, kun je je registeren door het formulier in te vullen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ludo Peek (Volunteer Team Leader) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of check de Facebook pagina van de IRONMAN Maastricht-Limburg volunteers.

Ironman 2016 maastricht

Regio planning 2020/2021

 regio jaarplanning klein2

 

scoutproof

 
 
 
 
 
 

Contact

Postadres
Pergamijndonk 190
6218 GZ Maastricht
E-mailadres
info@regiomaastrichtenmergelland.nl
Verhuur

Wij zijn geen scoutingroep
en verhuren daarom geen gebouw.
Groepen die dit wel doen
vind je onder het menu "Groepen"